MENY

Håper på gjenforening til våren
25. november 2020 - 13:28


VI SAVNER DE FYSISKE MØTEPLASSENE VÅRE
– både de små, nære og de store nettverksarenaene!

På tampen av pandemiåret 2020 er horisonten for samfunnet vårt fortsatt uklar. Det er den også for Mjøskonferansen. Arbeidslivet, studietilværelsen og våre sosiale liv har i rekordfart blitt transformert til digitale arenaer. For mange medmennesker og virksomheter er det harde motbakker som konsekvens av pandemiens påførte sosiale restriksjoner!

Den 10. juni 2021 HÅPER VI at vi kan samles «slik som før» fysisk, og helst med et godt håndtrykk i møte med nye relasjoner, eller en klem til gamle kjente. Mjøskonferansen jo nettopp det. Den fysiske møteplassen, hvor vi knytter nye kontakter, etablerte relasjoner utvikles og vi inspireres av hverandre.

Inspirasjon oppstår ikke av engasjerende trender temaer og gode foredragsholdere alene. Den kommer i kraft av at vi møtes, deler erfaringer og ser på fremtidens lokale og globale utfordringer og muligheter sammen!

MEN det må være trygt og forsvarlig å samles. Vi håper på en avklaring på vaksineringsløp i Norge snarlig på nyåret, slik at vi kan ta beslutningen basert på trygge forutsetninger, og i tide!

Programkomiteen tror vi kan trenge en «oppmuntrende konferanse» sammen i 2021, og med fokus på fremtiden og muligheter på agendaen. Gjerne også noen suksesscase fra «pandemiåret»!

Vi vil høre fra deg
Programkomiteen vil gjerne høre DINE INNSPILL og ønsker! Send en e-post kontakt@mjoskonferansen.no, eller tips noen du kanskje kjenner i programkomiteen 🙂